تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
خبرنامه وب سایت:
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 21
بازدید هفته : 70
بازدید ماه : 1197
بازدید کل : 166533
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
...::::در حاشیه مراسم روز جهانی بینائی در بیمارستان فارابی مطرح شد: تدوین سند جامع پیشگیری، کنترل و درمان نابینایی و کم بینایی::::...
گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل ازروابط عمومی بیمارستان فارابی: دکتر علیرضا مهدوی هماهنگ کننده کشوری برنامه های پیشگیری از نابینایی و ناشنوایی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی روز پنجشنبه در حاشیه سمینار اپیدمیولوژی بیماری های چشم با اشاره به برنامه های وزارت بهداشت و درمان برای پیشگیری از نابینائی تاکید کرد: سیاست وزارت بهداشت بر پایه اصل پیشگیری استوار است و در راستای ارتقای خدمات پیشگیری به ویژه در حوزه بیماری های چشمی و ناشنوایی برای نخستین بار در کشور در حال تدوین سند جامع پیشگیری، کنترل و درمان نابینایی و کم بینایی هستیم که با هدف بهره مندی کلیه آحاد جامعه به ویژه مناطق محروم از خدمات چشم پزشکی و با همت جامعه چشم پزشکی و وزارت بهداشت در دست تهیه می باشد.
وی اضافه کرد: در این سند خدمات مراقبتی چشم پزشکی در خدمات سلامت ادغام شده و بیشترین کسانی که از این خدمات بهره می برند گروه سنی کودکان و نوجوانان هستند که در بدو ورود به مدرسه، هنگام ورود به مقطع اول راهنمایی و چهار تا شش سالگی از نظر عیوب انکساری معاینه و بررسی می شوند.
دکتر مهدوی در خصوص برنامه های غربالگری برای پیشگیری از گسترش کمبینایی در جامعه گفت: طرح غربالگری کودکان 4 تا 6 سال با همکاری وزارت بهداشت و سازمان بهزیستی ، طرح سنجش دانش آموزان در دو مقطع بدو ورود به دبستان و دبیرستان با همکاری وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش، طرحی پایلوت معاینه چشم نوزادان در بدو تولد،دو تا سه ماهگی و کودکان چهار تا شش سالگی،و ارجاع کودکان دارای عوارض چشمی به سطوح بالاتر از جمله برنامه های در دست اجرای این وزارت خانه می باشد.
هماهنگ کننده کشوری برنامه های پیشگیری از نابینایی و ناشنوایی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در ادامه اظهار داشت: در حال حاضر امکانات کشور ما در حوزه چشم پزشکی از لحاظ وجود منابع علمی و تجهیزات بسیار خوب است و هم پای جهان پیش می رود ولی در زمینه توزیع امکانات و دسترسی به نیروی متخصص ناهماهنگی در سطح کشور وجود دارد.
وی همچنین شیوع نابینائی در کشور را زیر یک درصد اعلام نمود و علت آن را افزایش سطح کیفی رشته چشم پزشکی، افزایش سطح آگاهی مردم و همچنین تدابیر وزارت بهداشت در حوزه غربالگری بیماری های شایع چشمی دانست.
به گفته دکتر مهدوی میزان کمبینایی در هر جامعهای 4تا 6 برابر آمار نابینایی آن جامعه است. وی تصریح کرد: البته نابینایی و بیماریهای چشمی وابسته به سن است و هر چه سن جامعه به سمت پیرشدن برود نابینایی نیز در آن جامعه بیشتر دیده میشود.
وی دیابت را یکی از عوامل ایجاد نابینایی در کشور عنوان کرد و گفت: در همین راستا از سال 89 برنامه کشوری دیابت در سطح دانشگاههای علوم پزشکی در حال اجرا است و همه میتوانند برای بررسی و تشکیل پرونده از طریق مراکز بهداشتی- درمانی دارای واحد دیابت اقدام نمایند و در صورت نیاز به ارجاع به متخصص داخلی جهت بررسی عوارض کلیوی، ریوی، قلبی و عصبی و متخصص چشم ارجاع شوند.
نظرات شما عزیزان: